Кафе за събуждане - Димитър Божанов

Кафе за събуждане
Автор: Димитър Божанов
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-11-26
Нашата цена: 12.96 лв
 

Книгата не е в наличност
Покана за съзнателна еволюция или парадигма на съзнателното съществуване

„Няма път към щастието – щастието е пътят.”
-Буда-

ТОВА Е КНИГА ЗА СМИСЪЛА НА ЖИВОТА.

Тя е своеобразно пробуждане за неизменимата истина, която е в ядрото на всеки един от нас – в сърцето ни, в душата ни.

Повечето от нас вървят през света спейки. Остават слепи за смисъл, глухи за причините. Занемаряват душата си, подмамени от илюзията на формите и живеят нещастно. Посвещават дните си на страданието, без да осъзнават, че могат да го прекратят. Не разбират, че имат право да направят личен избор във всеки един момент и да се избавят от тежестта, която носят в себе си.

„Кафе за събуждане” ще им помогне да си спомнят и да се отърсят от вътрешната си неудовлетвореност. Да изхвърлят баласта зад борда и да започнат най-сетне да живеят така, както наистина искат. Ще им помогне да счупят черупката на илюзиите и да се освободят от бремето на невежеството.

Това не е просто книга. Това е пътешествие към себе си. Екскурзия до автентичната ни същност. Преживяване, което нито ще забравите, нито ще можете да подминете просто така.

ДИМИТЪР БОЖАНОВ е необикновен млад българин, който дръзва публично да обяви вярата си в любовта, красотата, доброто, творческото начало и неограничения човешки потенциал. Димитър е предприемач, писател, журналист, музикант, философ, лектор и тънък познавач на човешката култура, поведение и душевност.