Духовното познание - Константин Златев

Духовното познание
Автор: Константин Златев
Обем: 303 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Новата цивилизация"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-01-14
Нашата цена: 10.92 лв
 

Книгата не е в наличност
Шестата книга от новата библиотека на ИК „Новата цивилизация"„Духовното познание" предлага актуален поглед върху някои от идеите, определящи характера на нашата преходна епоха. Тя съдържа 31 теми, разработени по начин, съчетаващ научно-популярния и езотеричния подход. Използвани са основни положения, постижения и утвърждения на автентични духовни школи от древността до наши дни, както и соб-ствени прозрения и заключения на автора.
Изложението се базира на комплекс от фундаментални истини на духовното познание, пречупени през характеристиките и тенденциите на съвременността в периода на изграждането на нова планетарна култура.
Без да има претенции за изчерпателност в област, която на практика не подлежи на изчерпване, текстът предлага обилен материал за разсъждение и осмисляне от страна на всички читатели, стъпили върху духовния Път. Или пък на онези, които желаят да го опознаят и да го следват...

Константин Златев е един от активните публицисти, публикували във в. „Родово имение". Последователно участва в редица конференции, организирани от ИК „Новата цивилизация", Федерация за духовно единение „Роза", Посолството на мира в София.
Авторът е един от големите изследователи на живота и делото на Учителя Петър Дънов. Познат е на нашата аудитория с беседите и лекциите си, посветени на Учителя, на ежегодния Международен симпозиум „Седем рилски езера".