Формулата за успех в мрежовия маркетинг - Крис Тейлър

Формулата за успех в мрежовия маркетинг
Автор: Крис Тейлър
Обем: 164 стр.
Формат в мм.: 145х225
Издател: ИК "ВИА"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-01-17
Нашата цена: 10.01 лв
 

Книгата не е в наличност
Формулата за успех в мрежовия маркетинг е всичко, от което се нуждаят както онези, които ще се занимават с мрежов маркетинг и искат да разберат този бизнес по-добре и да преценят дали е за тях, така и хилядите хора, които вече работят в тази индустрия и които по разни причини не са постигнали успехите, които смятат, че заслужават.

Тази книга е отличен подробен наръчник — стъпка по стъпка, за изграждането на една невероятна мрежа, един невероятен бизнес и бъдеще. Следвайте стъпките и ще успеете. Предложената информация е не само гениална на теоретично ниво, но действа и в практиката! Нека тази книга ви ръководи — тя съдържа всичко, от което се нуждаете. Единствено е необходимо упорито да следвате съветите й.

Книгата съдържа ясното послание, че успехът в тази индустрия е възможен за всеки, който избере да го постигне, както и ясен план за основните стъпки и дейности, които осигуряват неговото реализиране. Ако действително искате да успеете в мрежовия маркетинг, не можете да си позволите да не прочетете тази книга!

„Книга, която непременно трябва да бъде прочетена от всеки, който иска да постигне успехи в мрежовия маркетинг"

Браян Мейн, автор на книгата „Картата на успеха"

Крис Тейлър напуска училище, без да се дипломира. Започва успешен собствен традиционен бизнес, след което на 27-годишна възраст се пренасочва към мрежовия маркетинг. Крис е все още много активен в бизнеса си. Признат е за „най-добър дистрибутор" в неговата компания за мрежов маркетинг, след като за по-малко от две години е успял да създаде седем линии в ширина. Посветил се е на хората от своята мрежа и техните успехи и е разработил успешна и лесна за възпроизвеждане система, която помага на дистрибуторите от самото начало на кариерата им в мрежовия маркетинг до израстването им в лидери на големи мрежи. Сега неговите знания и опит са на ваше разположение, за да ви помогнат да постигнете същите успехи в бизнеса ви в мрежовия маркетинг.