Щях да променя живота си, ако имах повече време - Дорийн Върчу

Щях да променя живота си, ако имах повече време
Автор: Дорийн Върчу
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-01-17
Нашата цена: 10.92 лв
 

Уморени ли сте от прекалено многото задачи и отговорности, с които сте се нагърбили, без да получавате кой знае какво като награда за усилената работа? Може би искате да промените нещо в своя живот, но все не успявате да намерите време?

В тази книга популярната писателка и психотерапевт д-р Дорийн Върчу ще ви даде практични психологически и духовни съвети как да намерите време за себе си, да се освободите от ограничаващите убеждения, свързани с времето, за да можете по-цялостно да изразите собствената си същност. Тя обяснява как да направите живота си щастлив и същевременно да цените всеки момент от него.

Д-р Върчу ще ви преведе през различните мисловни капани на егото, които постоянно изяждат времето ви. Ще разберете как да намерите повече свободни минути, да организирате ежедневния си график и да получите подкрепа от приятели и близки. Освен това ще научите различни техники за това как да станете по-уверени, да се освободите от страха от провал, да увеличите интуитивните си способности и да дадете път на естествения си стремеж към успех.

Вие заслужавате пълноценен живот, изпълнен с радост, спокойствие, благополучие и любов - започнете още сега!

Д-р Дорийн Върчу е психотерапевт, метафизик и автор на много книги, сред които "Ефектът йо-йо при диетите", "Пътят на работника на Светлината", "Лечение с ангелите. В работата си като психотерапевт тя помага на хората да разберат и осъществят истинското си призвание и съкровените си мечти.