Невероятната наука за късмета. Как да печелим постоянно - Питър Рагнър

Невероятната наука за късмета. Как да печелим постоянно
Автор: Питър Рагнър
Обем: 184 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Intense"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-01-19
Нашата цена: 10.92 лв
 

Развълнуван и благодарен съм, че попаднах на книга, разкриваща науката да печелим постоянно. Точно така - да печелим постоянно! Твърде хубаво, за да е истина, нали? Но тук се говори за “науката” на добрия късмет. Книгата е практична и приложима и то моментално, в мига, в който я разгърнете, съветите в нея започват да работят за вас. Написана е от човек, прозрял отвъд късмета – живее златен живот и е известен със златната си мъдрост. Книгата му ме взриви. Тя разкрива истинската наука и тайна да печелим при всички обстоятелства и всички начинания.
Каня ви сами да се уверите в силата й. Повярвайте – ако тази година трябва да прочетете само една книга, тази е ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА!
Време е да започнете да печелите! – Джо Витале - Питър, казваш, че можем да променим късмета си по начина, по който избираме да виждаме нещата? Ами ако късметът не е с нас?

П: Открих, че начинът, по който наистина виждаме нещата, е показателен за очакванията ни, които определят нашето поведение и действия. Съзнателното ни и доминиращо отношение влияе на нашето свръхсъзнание, което организира нещата, които желаем.
Какво би станало, ако в действителност промените цялата си нагласа, за да заличите лошия късмет, нещастието и загубите, и се превърнете съответно в победител? Кога искате да започнете? Когато започнете да четете Невероятната наука за късмета, ще бъдете напълно заредени с позитивни вибрации така, че късметът ви ще се промени само след няколко страници.

Книгата е пълна със случаи, доказващи нарастващия късмет, както и науката зад това как те се случат. Ще харесате много девета глава, „Как направих един милион долара на петък 13-и,” и дванайсета глава, „Невероятният генератор на добър късмет.” Там подробно разкривам как неустоимо и по магически начин да привличате късмета във всяка област от живота си. Естествено, разкривам и неща, които задължително трябва да избягвате, неща, които носят лош късмет!

Разберете ли веднъж действителната наука зад късмета, събраната вяра, която ще отделите, ще елиминира единствената причина, поради която техниката може да не проработи: съмнението. Някои хора може да си помислят, че това е свързано със суеверия и магии. Напротив, свързано е с откритието как да увеличите хубавите неща в живота си – реалната наука зад късмета.
Има изобилие от книги, курсове, видео...но важна е не толкова информацията, а трансформацията, която преживявате. Книгите са само катализатори; а аз съм не учител или ментор. Аз съм човекът, който ще ви насочи и услесни по пътя към вътрешното ви израстване и разкриване на необятния ви потенциал. Тук съм дестилирал древното познание и извлякъл най-мощното семенце, което да посадите в ума си и да започнете да привличате неизбежния късмет.