Островът - Александър Секулов

Островът
Автор: Александър Секулов
Обем: 246 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-02-07
Нашата цена: 12.90 лв
 

Книгата не е в наличност
Роман на Александър Секулов за любовта като щастливо корабокрушение

ОСТРОВЪТ връща забравен жанр в българската литература

След две от магическите книги на последните десет години – Колекционер на любовни изречения и Малката светица и портокалите, писателят Александър Секулов и издателска къща „Сиела” представят „Островът”- роман за любовта като щастливо корабокрушение.

Разказът отвежда на малък варовиков остров в края на Егея, където три деца плуват сред безвремието като щастливи риби. Съдбата ги изправя срещу други конквистадори на лятото. Битката е за каменно парче земя сред морето, но и за сърцето на кралица с присмехулни очи. Всеки е сам срещу всички, а всички – заедно в бурята. Докато не открият, че любовта е остров, на който се молиш да не те открият.

Книгата връща напълно забравен жанр в българската литература – романът за деца, доставящ удоволствие на читатели от всички възрасти. А и книгите за деца ги четат възрастните, за да спрат времето, е написал авторът.

Художник на рисунките в изданието е Чавдар Гюзелев

Вълнуваща любовна история за деца на прекрасен български език!
Недялко Славов

Вълшебна книга! Когато три момчета проумеят, че не могат да бъдат трима братя и нямат златна ябълка, те стават трима мускетари. Откъсват по едно перо от крилата си и го слагат на мускетарските шапки. Когато ги размахат, всяко сбогуване прилича на щастлива среща.
Георги Хорозов