Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията - Кенет Фостър и Джак Канфийлд

Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията
Автор: Кенет Фостър и Джак Канфийлд
Обем: 316 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Intense"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-02-07
Нашата цена: 13.64 лв
 

Книгата не е в наличност
Тази книга може да не е предназначена за вас – но в нея хиляди намериха това, което търсят! – Джо Витале

Кен Фостър успя! Тази книга има силата да промени бизнеса и живота ви. Друга подобна все още няма. Тази книга ще ви обогати и зареди умствено, емоционално, физически и духовно, показвайки ви как да използвате ума си, за да получите онова, което е най-важно за вас.
Чрез простия си метод Кен ще ви научи да фокусирате ума си и да достигнете скритата във вас сила, да намерите отговорите на най-големите си предизвикателства, да избягвате нови трудности и да хвърлите мост между сегашното си състояние и осъществяването на най-дръзките си мечти. Кен е великолепен мислител. Никой не може да го конкурира в умението му да учи хората да навлизат вътре в себе си и да си задават правилните въпроси. Той е Сократ на нашето време.

Кен Фостър ви дава ключа, с които да отключите живота, който винаги сте искали. Това е ключът към успеха, който пророците, духовните учители и мотивационните ментори ни подсказват от дълги години насам. Сега ще научите, че всичко е възможно. . . ако само се осмелите да зададете въпросите!
Джак Канфийлд, съавтор

Всички носим зародиша на гениалност в себе си и притежаваме силата да променим живота си. Открийте какво работи лично за вас.

Повечето от нас прекарват живота си в търсене на отговори на грешните въпроси. "Питай и ще успееш" ви дава нова перспектива за това, което бихте могли да постигнете, когато задавате точните въпроси. Промените ли въпросите, които си задавате, ще постигнете абсолютната неограниченост:
- ще разкриете най-съкровените си желания
- ще прозрете истинската си цел и визия
- ще освободите творческия си заряд
- ще ускорите темповете за постигане на успех
- ще се възползвате от пълния си потенциал

“Гениална книга! Способността да задаваме въпроси е най-важната предпоставка и най-краткия път към успеха и великите постижения. Кен Фостър ви дава поредица от прости, но мощни въпроси, чрез които да култивирате в себе си дързост, упоритост и устойчивост - нужни ви, за да постигнете всяка цел, която си набележите. – Боб Проктър
“Искрено уважавам и се възхищавам на умението на Кен да задава точните въпроси. Тази книга е енциклопедия на въпросите, водещи ни към успеха във всяка сфера на живота.” - Робърт Алън