Небето е пределът. Концепция за неограничения човек - Уейн Дайър

Небето е пределът. Концепция за неограничения човек
Автор: Уейн Дайър
Обем: 448 стр.
Формат в мм.: 154х200
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-03-15
Нашата цена: 18.69 лв
 

Книгата не е в наличност
Ако ви се иска да извлечете максималното от живота, авторът на множество бестселъри, променили живота на милиони хора, ви показва, че небето е пределът!
Чрез прости, убедителни, земни и практични стъпки той учи как да се постигне съвършенство на ума, тялото и духа и смело представя концепцията за неограничения човек, какъвто можете да станете и вие. Преминавайки през мрежата от емоции, навици и задължения, които ви държат приковани към земята, тази ранна книга на Уейн Дайър е заявление за лична независимост, послание за надежда, свобода и предизвикателство за всеки.
С ентусиазма, животоутвърждаващия оптимизъм и здравия реализъм, които го превърнаха в национална знаменитост в САЩ, Уейн Дайър ще ви научи как да бъдете независими и вътрешно мотивирани, да вземате самостоятелно решения, да преследвате целите си – и да ги постигате! – като превръщате „слабостите“ си в очите на другите в силни страни.
Тези страници преливат от енергия, остроумие, мъдрост, добри съвети и красноречиви примери. „Небето е пределът“ ще ви даде силата, знанието и самоувереността да промените живота си днес, да осъзнаете, че можете да бъдете съвършени и да печелите в сто процента от случаите.
Откъдето и да започвате, небето е пределът!