Кабала - ключ към вашата вътрешна сила - Елизабет Клеър Профет с Патриша Р. Спадаро и Мъри Л. Стейнман

Кабала - ключ към вашата вътрешна сила
Автор: Елизабет Клеър Профет с Патриша Р. Спадаро и Мъри Л. Стейнман
Обем: 344 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-03-21
Нашата цена: 26.70 лв
 

Книгата не е в наличност
Елизабет Клеър Профет е световноизвестна писателка. Автор е на класически творби на духовната литература като „Сродни души и двоен пламък“, „Последните години на Исус“, „Падналите ангели и произходът на злото“, „Прeраждането – липсващата брънка в християнството“, както и поредицата „Джобни пътеводители в практическата духовност“.
Тя въвежда новаторски техники в практическата духовност, включително съзидателната сила на звука за личностно израстване и преобразуване на света. От 60-те години на ХХ век провежда семинари и обучения по целия свят по въпроси на духовността, личностното израстване и мистичните пътища на световните религии. Участвала e в предаванията „Древни пророчества“ по NBC и „Необясненото“ на A & E, както и в „Донахю“, „Шоуто на Лари Кинг“, „Нощна линия“, „Соня на живо“ и други.

Патриша Р. Спадаро и Мъри Л. Стейнман са съавтори на Елизабет Клеър Профет и в бестселъра „Сен Жермен – пророчество за новото хилядолетие“. Патриша е съавтор на „Вашите седем енергийни центъра“ и „Изкуството на практическата духовност“. Тя е автор и редактор в Съмит Юнивърсити Прес. Мъри – основателят на „Тайм Стратеджис Консултинг“ – е специалист по комуникации, лектор и професионален астролог.
Участвал е в много телевизионни и радиопрограми, включително „Опра“ и „Донахю“.

Книгата на Елизабет Клеър Профет е истински шедьовър. Богатата традиция на Кабала оживява на език, достъпен дори и за незапознатите с тази древна класическа традиция.
Каролайн Мис