Когато духовете говорят - Мери Ан Уинковски

Когато духовете говорят
Автор: Мери Ан Уинковски
Обем: 280 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Летера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-04-07
Нашата цена: 14.56 лв
 

Книгата не е в наличност
В тази забележителна книга Мери Ан ни разказва невероятната си история. Говори за разликата между странстващите по земята духове и онези, които са преминали в отвъдното; разказва ни защо някои от духовете остават на земята и колко време им остава, преди бялата Светлина да изчезне; споделя най-интересните и най-неизвестните си срещи със земните духове – от този на Барбара Сануик до духа на детектив, който помолил Мери Ан да осведоми полицията какво се е случило с липсващото му тяло.
Тя ще ви каже още как да прецените дали къщата ви е обитавана или пък семейството ви е заплашено от духове. И какво да направите, ако край вас наистина има дух. Дава безброй полезни съвети и споделя с нас удивителни анекдоти. Учи ни как да се справим с паранормален феномен, който вдъхва едновременно недоверие и страхопочитание.

Защо някои духове остават на земята
- За любителите на парапсихологията, но тази, която се основава на истински факти, а не на измислици и мъгляви предположения
- „Независимо дали го осъзнаваме или не, духовете са винаги сред нас. Те са част от моя живот още от ранното ми детство“, казва Мери Ан.
- „Мери Ан беше нашето вдъхновение и неоценим плюс в работата ни по Шепот от отвъдното. Тя не подлага на съмнение дарбата си, нито я анализира. Просто я използва възможно най-добре, за да помогне на голям брой хора. Познанството ми с нея е чест за мен.“
Джон Грей, изпълнителен директор на сериала Шепот от отвъдното

Мери Ан Уинковски, жената, която говори с духове, е родена и израснала в Кливланд, Охайо. Работи като изследовател на паранормалното. Тя е консултантът на хитовия телевизионен сериал „Шепот от Отвъдното”. Бабата на Мери Ан забелязала необичайната й способност още когато тя била много малка. А когато станала на четири, Мери Ан вече посещавала погребенията в квартала, за да предава информация между покойниците и опечалените. Мълвата за необичайните й способности се разнесла и скоро Мери Ан придружавала баба си в домовете на непознати, за да потвърди присъствието на духове в домовете. Сега Мери Ан Уинковски е най-търсеният консултант по паранормалните явления.