Целебни емоции. Изцеляваща книга (Енергоинформационна медицина по Коновалов) - Учител

Целебни емоции. Изцеляваща книга (Енергоинформационна медицина по Коновалов)
Автор: Учител
Обем: 132 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аливго"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-04-27
Нашата цена: 8.18 лв
 

Книгата не е в наличност
Получих в дар от Бога възможността да акумулирам енергията на Космоса и сега я нося на вас – на всички заедно и на всеки поотделно. А вие я пазете и изразходвайте по предназначение като безценно лекарство.
Човек, който е загубил своята енергия и който е потънал в греховете на злобата и раздразнителността, обидите и отчаянието, сега може да обърне този пагубен процес. За това трябва само да се снабдите с книгата, да ползвате нейната енергия и да следвате моите препоръки за пречистване на разума и душата от негативни мисли и чувства, носещи болести. Така и аз получих своя дар, след като попих с душата си и с всяка клетка на своето тяло учението на мъдрия доктор Коновалов. Чак след това се излекувах сам и можах да излекувам хиляди хора по време на присъствените сеанси и чрез написаните от мен книги. Сега се занимавам само с писане на книги, за да могат всички страдащи, немощни и болни да се изцелят.
В тази книга е цялата ми любов към вас и огромната сила на енергията ми, която ще ви стигне за цял живот. Напомням ви, че това е само ваша книга, тя е наситена сега и с вашата енергия. Не трябва да я давате на никого. Всеки човек трябва да има своята книга и да я пази като личен талисман.
А вие, драги читатели, сега сте застанали на пътя на добротата и справедливостта, пречистили сте душата си от скверни мисли и чувства.
Книгата ще ви помогне да вървите по верния път, като бъдете здрави духом и тялом. И ще живеете дълго-дълго.
Пожелавам ви здраве и щастие, вие сте достойни за това!