Фабрика за мечтатели + CD - Цветелина

Фабрика за мечтатели + CD
Автор: Цветелина
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Хермес книга"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-05-04
Нашата цена: 15.00 лв
 

Книгата не е в наличност
“Фабрика за мечтатели” е заглавната песен и името на новия проект на Цветелина. Това обаче не е поредния музикален албум на певицата, а първата й книга със стихове. С нея Цветелина изненада не само своите почитатели, но и самата себе си.
Това не е любовна лирика, а книга с позитивни стихотворения - „стихове, които повдигат духа и могат да дадат надежда дори и на най-отчаяния човек!”
Цветелина споделя, че пишейки ги, чрез тях се е вдигала в много трудни периоди в живота си. Точна за това са толкова силни. Защото са изстрадани. Още по-ценни ги прави това, че никога не е имала намерение да стигнат до по-широк кръг хора и не се е налагало да казва неща, които смята, че трябва да се харесат на някой.
„Не искам да разпилявам енергията си напразно в излишни срещи и появявания където и да било. Нито пък да се мъча да се задържа някъде, където си мисля, че трябва да бъда. Вярвам, че живота сам те поставя, където ти е мястото. Обичам да бъда със семейството си, да правя обикновени неща, да дам всяка свободна минута на сина си. Това е част от чудото на живота.“
Точно нейният син, разкрива таланта на майка си. За това тя разказва в увода на книгата си. Интересното е, че авторът на бестселъра "Подсъзнанието може всичко" Джон Кехоу подкрепя талантливата певица и нейния проект "Фабрика за мечтатели". Как се е стигнало до това Цветелина е описала подробно в книгата си. Изненадващ за нея е бил целият процес, защото тя е голяма почитателка на всички негови книги.

Подарък към всички притежатели на книгата, е диск със песента “Фабрика за мечтатели” и 70 стихотворения рецитирани от самата Цветелина.