Чудотворните изцеления на архангел Рафаил - Дорийн Върчу

Чудотворните изцеления на архангел Рафаил
Автор: Дорийн Върчу
Обем: 158 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-05-27
Нашата цена: 9.10 лв
 

Книгата не е в наличност
Повикайте архангел Рафаил, за да ви излекува винаги, когато се нуждаете от него. Независимо дали става въпрос за болезнено нараняване или за продължителен здравословен проблем, Божият лечител може да направи чудеса за вас. В тази вдъхновяваща книга Дорийн Върчу показва защо архангел Рафаил от много отдавна е наричан ангела-лечител. Той може да донесе чудотворно изцеление на всеки, който го помоли.
Дорийн разказва много истории на хора, получили помощ от архангела и постигнали по-добро здраве и излекуване. Тези примери ще ви вдъхнат вяра и надежда, че небесата чуват нашите молитви, когато са искрени и за доброто на всички. Ще прочетете за начините, по които архангел Рафаил отговаря на нашия зов, и ще научите как да разпознавате неговите животоспасяващи напътствия. Ще разберете също как архангелът насочва работата на лечителите и как може да помогне и на вашите близки и домашни любимци.
Това е книга, която ще докосне и успокои душата ви и ще ви покаже могъществото на Божествената сила, използвана за изцеление на всички нива.

Дорийн Върчу е доктор по психология, духовен психотерапевт и ясновидка, която работи с ангелите. Тя провежда курсове и семинари по цял свят, като преподава своята система за Ангелска терапия. В нея Дорийн съчетава познанията и уменията си на психолог с духовните си способности да общува с ангелите, природните духове и Извисените учители. За повече информация можете да посетите нейния уебсайт www.AngelTherapy.com.