Как от песимисти да станем оптимисти - Линда Кейц

Как от песимисти да станем оптимисти
Автор: Линда Кейц
Обем: 210 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Здраве и щастие"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-06-02
Нашата цена: 7.19 лв
 

Книгата не е в наличност
В тази книга се описва как хората, които не са проявили твърдост в житейската борба, огъвали са се и не са отстоявали своята позиция и интереси, преживели са големи неуспехи, поражения и загуби и вследствие на това са станали в известна степен песимисти, могат да променят мисленето си и да станат оптимисти.
Вие можете от песимисти да станете оптимисти чрез ежедневно прилагане на силните психологични методи, посочени в тази книга, непрекъснато самоусъвършенстване на характера и възприемане на оптимистичния модел на мислене и непрекъсната борба с вашите вредни привички и качества на характера.
В книгата са посочени методи за борба с песимистичните мисли, за оптимистична настройка, повишаване на увереността в себе си и самочувствието, как да промените живота си, за да станете оптимисти, как да си разработите индивидуален модел на мислене за справяне с неприятните събития, план за промените и др.
Книгата е необходим практически наръчник за справяне с житейските трудности и изграждане на нов оптимистичен модел на мислене.