Всички онези неща, които не сме си казали - Марк Леви

Всички онези неща, които не сме си казали
Автор: Марк Леви
Обем: 292 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Унискорп"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-06-09
Нашата цена: 10.92 лв
 

Книгата не е в наличност
Джулия е млада, красива, преуспяла в професията си на дизайнер аниматор, има също така преуспял годеник и приятел, който я разбира и подкрепя. Живее в космополитния Ню Йорк. Има и баща бизнесмен, вечно зает, с когото от години не общуват; само понякога чрез личния му секретар научава по нещичко: обикновено, че татенцето няма да удържи на поредното си обещание. На Джулия й предстои един от най-важните дни в живота - да се омъжи. Като сватбен подарък очаква присъствието на баща си. Поне сега да дойде - надява се тя, но личният му секретар се обажда, че пак ще отсъства. Причината е напълно основателна - мъртъв е. Дъщерята вижда в това последното намигване на родителя си, успял за сетен път да преобърне живота й. Така вместо сватба се налага да направи погребение. След погребението бащата предоставя още една изненада: последна възможност да си кажат всички онези неща, които не са си казали… Чудесата са част от живота, стига да имаме сетива да ги видим.
Марк Леви ни въвлича в една романтична и фантастична вселена, в приключение, пълно с напрежение, нежност и хумор, за да ни върне към сърцевината на връзката между баща и дъщеря и разказва историята на първата любов - тази, която никога не умира.

…би ми се искало да бъда твой приятел, твой съучастник, твой довереник, но бях само твой баща и такъв ще си остана завинаги.

Романът кара читателите да се замислят как сами биха постъпили, ако им се предостави възможността, след като загубят някой близък, да си кажат с него всички онези неща, които не са си казали. Така книгата те заставя да оцениш това, което преди не си ценял, и го прави съвсем естествено, ненатрапчиво, докато четеш за мислите и преживяванията на Джулия.
Марк Леви за сетен път доказва, че е майстор на бестселъри. В неговия роман откриваме всичко необходимо за един литературен бестселър: чете се леко, интригата завладява читателя и не му позволява да остави книгата, емоциите и мислите го превземат, фантастичните елементи допълнително интригуват, а наличието на житейска мъдрост допълва общата картина.
Изключително трогателна книга, която превръща изгубеното в намерено щастие.

Марк Леви за поредна 11-а година е най-продаваният фрески писател с продадени 1 643 000 екземпляра през 2010 г.

МАРК ЛЕВИ пише първия си роман като приказка за малкия си син, който ще я прочете, когато порасне, за да разбере, че трябва да обича съдържанието, а не обвивката на един човек. Сестра му, която е сценарист, окуражава Леви да изпрати ръкописа в издателство. Книгата става литературен хит и бестселър в Европа и САЩ. Студиото на Спилбърг я филмира и успехът е невероятен. Марк Леви се посвещава на писането и желанието да разкаже на милиони читатели за любовта в множеството й измерения и проявления. Произведенията му са преведени на 41 езика и са продадени в над 20 млн. копия.
Леви от години е познат на почитателите си в България: Ами ако това беше истина… и Да Ви видя отново, Къде си, Седем дни за цяла вечност, Следващият път, Децата на свободата. През декември 2007 г. мнозина от тях успяха да се срещнат и разговарят с него.