Залезът на полумесеца - Клайв Къслър, Дърк Къслър

Залезът на полумесеца
Автор: Клайв Къслър, Дърк Къслър
Обем: 496 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-07-08
Нашата цена: 10.52 лв
 

Книгата не е в наличност
"Дърк Пит срещу Индиана Джоунс! Екзотични места, жестоки злодеи, дръзки набези и смели постъпки... Феновете на Къслър си падат по приключенията и той им ги доставя!"
Асошиейтед Прес

"Най-голямото приключение досега. Клайв Къслър няма равен!"
Пъблишърс Уикли

През 327 г. сл. Хр. римска галера, превозваща необикновен товар, едва успява да се измъкне от пиратско нападение. През 1916 г. британски военен кораб избухва по много тайнствен начин в средата на Северно море. А в наши дни няколко джамии в Турция и Египет са взривени.
Кое е общото между тези събития? Дърк Пит и неговият екип установяват, че римски артефакти, намерени в Турция и Израел, са свързани с възхода на фундаменталистко движение, решено да възроди славата на Отоманската империя. От Вашингтон до Лондон и до опасните брегове на Близкия изток те срещат отчаяни типове и злодейства, а скоро започват да се носят слухове за някакъв отдавна изгубен Манифест.... Той е открит наново и може да промени световната история.

„Залезът на полумесеца” е изпълнен с напрежение и смайващи обрати и е поредното доказателство, че когато става дума за приключения, Клайв Къслър няма равен.