Лечение с феите. Послания, проявления и любов от света на феите - Дорийн Върчу

Лечение с феите. Послания, проявления и любов от света на феите
Автор: Дорийн Върчу
Обем: 196 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-08-18
Нашата цена: 9.10 лв
 

Книгата не е в наличност
Една истинска приказка...

Когато група природни феи установяват контакт с Дорийн Върчу, нейният живот се превръща в една очарователна история, изпълнена с послания за изцеление и истинска любов. Тази книга е личната история на Дорийн за това как феите са й помогнали да се справи с проблемите в личния си живот и да се подготви за една духовна връзка.

В тази вдъхновена книга, изпълнена с очарование и вълшебство, ще видите как феите запознават Дорийн с нейната дългогодишна сродна душа и ще научите също за невероятните способности за проявление, които притежават елементалите.
Дорийн споделя посланията, които делфините, русалките, водните кончета и други членове на царството на елементалите са й предали за романтичната любов, за околната среда, за бъдещето на нашата планета и т.н. Ще разберете как феите могат да помогнат и на вас да привлечете и проявите в живота си чудеса. Всъщност тази книга ще ви покаже как да работите с тези магически създания, така че да излекувате и изпълните със сила и красота целия си живот!

Дорийн Върчу е доктор по психология, духовен психотерапевт и ясновидка, която работи със сферите на ангелите и феите. Тя провежда курсове и семинари по цял свят, като преподава своята система за работа с тези магически същества. За повече информация можете да посетите нейния уебсайт: www.AngelTherapy.com.