Пътят към Аза - Димитър Мангуров

Пътят към Аза
Автор: Димитър Мангуров
Обем: 190 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Хелиопол"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-09-30
Нашата цена: 9.10 лв
 

Книгата не е в наличност
Представителите на старите култури и раси като че ли понякога подценяват осъзнаването от съвременния човек на Генералната посока, в която той ще върви. Познанията от старите култури и раси, които трябва да направят преход към новото като необходими съграждащи елементи, не бива да остават в самоцел и да се забравя, че без познание за посоката и целта, не може да се строи фундамент на нещо ново.
Въпросът за посоката, в която човек се движи и собственото му предначертание, е изключително важен въпрос.
На този фон, казаното от Беинса Дуно звучи дваж по-актуално в наши дни, когато се издават какви ли не книги в огромни тиражи, за съжаление не поясняващи точно това, най-главното:
"Ние трябва да решим: С Христос, или против Христос. Неутралитет сега няма. Който не е познал Христос, пътят му е затворен. Вън от Неговите принципи, животът е безсмислица."

Тази книга е опит за отговор на най-важните въпроси в Битието и авторът ще го направи след петдесет години търсене на Истината. Единствената ми молба към читателя е безпристрастно да се отнесе към написаното и тогава с удивление ще открие в него отражението на собствената си многопластова личност.