Контекстна реклама - основи, тайни, трикове - Алексей Яковлев, Александър Чупрун

Контекстна реклама - основи, тайни, трикове
Автор: Алексей Яковлев, Александър Чупрун
Обем: 204 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Асеневци"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-11-24
Нашата цена: 18.15 лв
 

Книгата не е в наличност
Авторите на тази книга - практикуващи специалисти в областта на Интернет маркетинга, поднасят на читателя своеобразен пътеводител в света на контекстната реклама. В книгата ще намерите:

* Достатъчна по обем практическа информация, за да можете ефективно да се възползвате от възможностите на контекстната реклама.
* Практически съвети как да извлечете и анализирате подходящите ключови думи, да съставите убедителни рекламни текстове и целеви страници, как да използвате географско таргетиране.
* Методи и технологии за тестване, мониторинг и анализ на ефективността на Интернет рекламата.
* Анализ на методите за проследяване и борба с невалидните (мошенически) кликове - с така наречения кликфрод.
* и още ...

Книгата е предназначена за широк кръг читатели и се отличава с оригиналност, дълбочина и цялостност. Има практическа ориентация и може да бъде използвана от всички, които се интересуват от Интернет реклама и особено от контекстна реклама. Ще бъде полезна и на специалисти и консултанти в област­та на маркетинга, PR, информационните технологии, а също и за мениджъри, преподаватели, учащи. Книгата е настолно четиво и за тези, които тепърва започват да се замислят върху ефективността на рекламните кампании и търсят реални методи за повишаване на продажбите чрез Интернет.