Дванадесетте царства на светлината - Гал Сасон

Дванадесетте царства на светлината
Автор: Гал Сасон
Обем: 132 стр.
Формат в мм.: 200х200
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-12-08
Нашата цена: 12.46 лв
 

Книгата не е в наличност
„Дванадесетте царства на светлината“ е уникална астрологична книга, която свързва представите за прекрасните съзвездия и планети с мистичните кабалистични знания. При интерпретацията на астрологичните знаци към традиционната структура Космос-време се добавя и трето измерение – духовният компонент.
Като комбинира неостаряващите прозрения на Астрологията с дълбоката архетипна мъдрост на Кабала, тази книга дава отговор на много въпроси, вълнуващи хора с различни житейски пътища, независимо от тяхната културна среда, възраст, пол и професия. Тя ще ви води към нови астрологични прозрения и ще ви даде възможност да си изясните вашата цел в живота, да си създадете обкръжение от хора, сред които искате да живеете, които ще разбирате и на които ще съчувствате.
„Дванадесетте царства на светлината“ прониква в житейската синхроничност, докосва се до космическата вселенска терминология на Кабала и разширява локалните измерения на Астрологията, подготвя ви за истински космически навигатор, който умее да направлява циклите и промените на собствената си съдба.