Шепотът на мъртвите - Саймън Бекет

Шепотът на мъртвите
Автор: Саймън Бекет
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "СофтПрес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-12-28
Нашата цена: 13.65 лв
 

Книгата не е в наличност
Бекет майсторски дирижира съспенса и напрежението

На портата имаше табела с надпис „Изследователски институт по антропология”. Мястото обаче бе известно с друго, не толкова официално наименование – Фермата за трупове.

Едва оцелял при последния си сблъсък с психопат-убиец, Дейвид Хънтър заминава за Америка, където в единствената по рода си ферма възнамерява спокойно да изучава смъртта в нейната естествена среда – труповете.

Но в малка хижа насред вечно мъгливите Смоуки Маунтинс е намерено тяло. После още едно. И така Дейвид Хънтър отново е въвлечен в бруталната реалност на един извратен човешки мозък, обсебен от това как точно настъпва смъртта.

Склонни ли сте да надникнете в болното съзнание на психопата, да прочетете мислите му, изложени директно, без заобикалки? Когато природата се заеме с едно мъртво тяло, процесът е гротесков – готови ли сте да разберете какво се случва?

Феновете на Саймън Бекет знаят какво да очакват. Нека по-изнежените мъдро прескочат тази книга, а ние ценителите ще се оставим на зловещата тръпка на съспенса.
The Sunday Times

Интелигентно и красиво написани, трилърите на Бекет хващат от първите страници.
Sunday Express

Всеки следващ роман е все по-напрегнат и задъхан... Бекет се превръща в утвърден майстор в жанра!
Daily Mail

Смъртоносните игри на котка и мишка при Бекет не са за хора със слаби сърца.
Teс Геритсен

Косонастръхващо стряскащи, но в същото време затрогващи и човешки, романите на Бекет са удар в десетката.
Independent on Sunday

В духа на Патриша Корнуел, но написано от британец – брилянтно.
Daily Mirror

Учител по испански, барабанист, разследващ журналист – Саймън Бекет е черпил житейски опит от различни сфери на живота, преди да приеме предизвикателството на перото и да нагази в дълбоките води на криминалния трилър. В основата на романите на младия талант са залегнали записките му по време на назначенията му към полицията – акции по залавяне на наркотрафиканти, обискиране на бордеи, престрелки и най-вече времето, прекарано в знаменитата Ферма за трупове. Така се ражда идеята за нестандартния му герой с интригуващ характер – Дейвид Хънтър, чиито разследвания и разкрития са преведени на 20 езика.