Покрусата - Ханде Алтайлъ

Покрусата
Автор: Ханде Алтайлъ
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Делакорт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-01-25
Нашата цена: 10.92 лв
 

Книгата не е в наличност
Понякога животът се обръща надолу с главата. Светлините угасват и всичко потъва в мрак. Гласовете се преплитат един с друг, преплитат се диханията, истините чезнат в мъгла... Зениците се разширяват и после се свиват…

„Покрусата“ е историята на една млада жена на име Аслъ, чийто живот придобива най-неочакван обрат, след като бракът й рухва и целият й свят се завърта шеметно в обратна посока...
...Когато си дете, светът е една безкрайна детска площадка и ти принадлежи. Той е непознат, вълнуващ и е твой докъдето можеш да си го представиш. Не знаеш какво ще е бъдещето, но вярваш, че можеш да го промениш според своите желания. Всичко, наистина всичко, е една нова възможност. И именно тези възможности правят света така красив.

Да остарееш означава да имаш по-малко възможности. Означава да гледаш нещата, знаейки, че не можеш да ги имаш, и да махнеш с ръка. Да не можеш никога вече да бъдеш мъжа или жената от онази книга. Преминал си под невидима табела „Добре дошли в ерата на ограниченото щастие!”.

Ханде Алтайлъ е родена през 1971 г. в гр. Едремит, Турция. Завършила е лицея „Галатасарай” в Истанбул. Следвала е Международни отношения и Политология в Университета „Боазичи”. Списвала е реклами за различни рекламни агенции, а така също и текстове за песни. Първият й роман „Дяволът се намесва в любовта”, издаден през 2006 г., става една от най-продаваните книги на годината в Турция.