Лечебният код. Как да решим здравословните и личните си проблеми - Д-р Алекс Лойд, д-р Бен Джонсън

Лечебният код. Как да решим здравословните и личните си проблеми
Автор: Д-р Алекс Лойд, д-р Бен Джонсън
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-03-29
Нашата цена: 13.95 лв
 

Книгата не е в наличност
През 2001 г. Александър Лойд открива механизъм, който премахва стреса – основния причинител на болестите в организма. Лечебният код действа върху клетъчната памет и деактивира разрушителните модели, блокиращи имунната ни система. Той е ефикасно средство за лечение на стреса и хармонизиране на енергиите, което действа на енергийно ниво - върху самия източник на болестта. Резултатите са поразителни: хиляди хора постигат изцеление от „нелечими“ болести - рак, диабет, сърдечни заболявания и др.

Д-р Александър Лойд има две докторски степени: по натуропатия и психология. След дълги години напразни усилия да открие лек за тежката депресия на жена си, по време на молитва той получава лечебния код под формата на откровение. Съпругата му е напълно излекувана в рамките на 24 часа. Следват хиляди изцеления на хора в повече от 100 държави по света.

Д-р Бен Джонсън е специалист по традиционна и холистична медицина. След като се изцелява от смятаната за нелечима болест амиотрофична латерална склероза с помощта на лечебния код, той става негов ревностен поддръжник и популяризатор. Д-р Лойд дава мистичното откровение, родило лечебния код, а д-р Джонсън предлага научната обосновка защо той действа, опирайки се на последните постижения на квантовата физика, невробиологията и медицината. Той е и единственият лекар, участник в проекта Тайната.