Линчпин: Незаменими ли сте? - Сет Годин

Линчпин: Незаменими ли сте?
Автор: Сет Годин
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-05-22
Нашата цена: 13.76 лв
 

Книгата не е в наличност
„Единственият начин да получите това, което заслужавате, е да се откроите, да вложите емоционален труд, да разберат, че сте незаменими и да създадете взаимодействие, от което организациите и хората ще бъдат дълбоко заинтересовани.”
Някога на всяко работно място имаше два отбора: на мениджмънта и на работниците. Сега вече има и трети отбор – на линчипините. Тези хора изобретяват, водят (без оглед на поста си), свързват другите, правят нужното, за да се осъществяват целите, и създават ред от хаоса. Те измислят какво да се прави, когато няма правилник. Те радват и предизвикват своите клиенти и колеги. Те обичат работата си, влагат най-доброто от себе си в нея и превръщат всеки ден в произведение на изкуството.
Линчпините са основните градивни блокчета в структурата на всяка голяма организация. И в днешния свят те получават най-добрите работни места и най-много свобода.
Откривали ли сте някога лесен начин за постигане на дадена цел, който другите са пропуснали? Виждали ли сте нов начин за разрешаване на конфликт? Правили ли сте връзка с някого, с когото другите не са успели? Дори само веднъж? Тогава вие имате нужното, за да станете незаменими.

„Ако Сет Годин не съществуваше, щеше да ни се наложи да го измислим – толкова е незаменим той! Това е завладяваща, достъпна и смислена книга. Прочетете я и ще си направите огромна услуга. Вашето бъдеще ще ви благодари!
Алън Уебър, основател на Fast Company