Четене и писане 7-8 г. Поредица Вече знам 10 -

Четене и писане 7-8 г. Поредица Вече знам 10
Автор:
Обем: 80 стр.
Формат в мм.: 210х290
Издател: ИК "Егмонт България"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-08-02
Нашата цена: 7.27 лв
 

Книгата не е в наличност
В книгата „Четене и писане“ ще откриете упражнения, които ще помогнат на детето ви да затвърди читателските си умения и да изпробва различни подходи за разбирането на текстове. Малкият читател ще се срещне с любими и нови герои в истории от различни жанрове – кратки приказки, забавно стихотворение и интересна пиеса. Лепенки, фигури за изрязване и лесни за четене миникнижки ще го мотивират да чете и разбира всякакви истории.

Четенето е активен процес. Добрите читатели разбират прочетеното, помнят го и могат да го преразкажат. Те умеят да осмислят прочетеното по различни начини – предполагат какво може да се случи по-нататък, отбелязват важни детайли, питат и отговарят на въпроси, свързани с историята. Децата се нуждаят от всекидневни възможности за четене на всякакви книги. Това ги кара да обогатяват и личните си преживявания и да говорят за тях. И, безспорно, ако детето ви е добър читател и разказвач, за него писането няма да е трудност, а желанието да опише своя житейски опит ще го мотивира да развива уменията си.

В тази книга ще откриете редица упражнения за четене и писане. Те дават възможност на детето да свърже историите с любими герои с неща и случки от собственото си ежедневие. Помагайте на детето си в опитите си да разказва и пише, това му дава допълнителната сигурност, че четенето и писането са важни и приятни занимания.