Храбро сърце. Поредица Чародейства -

Храбро сърце. Поредица Чародейства
Автор:
Обем: 64 стр.
Формат в мм.: 170х220
Издател: ИК "Егмонт България"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-08-03
Нашата цена: 6.36 лв
 

Книгата не е в наличност
Принцеса Мерида е безгрижна и смела девойка, опитен стрелец с лък, която най-много държи на свободата си. Когато тя е заплашена, единствената дъщеря на крал Фергъс и кралица Елинор е принудена да потърси помощ от ексцентрична горска вещица. Старицата изпълнява едно нейно желание, но нещата не се развиват точно, както Мерида си представя – без да иска, момичето навлича на семейството си ужасно проклятие! Сега тя ще трябва да направи и невъзможното, за да развали магията, преди да е станало прекалено късно... и междувременно да открие значението на истинската храброст!
Това е историята в най-новото анимационно приключение на „Дисни” и „Пиксар” – „Храбро сърце”, по кината у нас от 3 август. В нея децата могат да се потопят и благодарение на три нови книги и едно специално издание, посветено на анимацията.

Смелата Мерида се опълчва на вековни традиции и предизвиква съдбата в най-новата книга от добре познатата поредица „Чародейства”. Децата с удоволствие ще проследят нейните премеждия от чудесните и разноцветни страници на книгата с оригинални илюстрации по филма. Очакват ги много забава, приключения и емоционални моменти с истински запомнящи се и храбри герои.