Дневниците на Стефан: Преследвачът (книга четвърта) - Л. Дж. Смит, Кевин Уилямсън, Джули Плек

Дневниците на Стефан: Преследвачът (книга четвърта)
Автор: Л. Дж. Смит, Кевин Уилямсън, Джули Плек
Обем: 204 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ибис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-08-28
Нашата цена: 9.92 лв
 

Книгата не е в наличност
Базирани на хитовия ТВ сериал, книгите от поредицата „Дневниците на Стефан“ описват случилото се преди събитията в епизодите и разкриват неизвестни досега истории от миналото на братята Салваторе.

Август 1888 г., Лондон.
Стефан Салваторе се е установил в тихите покрайнини на Лондон с надеждата, че тук най-накрая ще намери спокойствие. Но когато се появява един ужасен убиец, наречен Джак Изкормвача, Стефан осъзнава, че мракът винаги ще го преследва. Въвлечен в разследването, Стефан допуска най-лошото: това е работа на вампир. И колкото повече научава, толкова повече се засилва убедеността му, че убиецът е някой, когото той познава много добре, както и че никога няма да може да избяга от миналото си.

Л. Дж. Смит е автор на много бестселъри и поредици за млади читатели, сред които „Дневниците на вампира (сега и хитов ТВ сериал), „Тайният кръг“, „Забранена игра“, „Нощен свят“, както и № 1 бестселъра на Ню Йорк Таймс „Мрачни видения“. Тя се чувства най-щастлива, когато седи пред бумтящия огън във вилата си в Пойнт Рейес, Калифорния, или се разхожда по плажовете в околността.