Великият преход. Съвместно създаване на един нов свят през 2012 г. и след това - Съст. Мартина Вале

Великият преход. Съвместно създаване на един нов свят през 2012 г. и след това
Автор: Съст. Мартина Вале
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Алтея"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-09-11
Нашата цена: 10.92 лв
 

Книгата не е в наличност
Книгата "Великият преход" представя няколко източника на важна информация за промените, ставащи в нашия свят, с нас самите и с еволюцията на съзнанието ни сега, през 2012 година и е обръщение с положително съдържание към човечеството. Настъпва моментът за промяната. Крион казва: "Не е необходимо да правите нещо логически, а само да излъчите духовно намерение - и квантовото ДНК поле ще се активира в тялото ви." Неговото послание е: "Бог не е контролираща сила. Търсете любовта!"

Промяната, на която сме свидетели и в която участваме, е част от еволюцията и издигането на човешката раса и на нашата планета майка Земята. 2012 година е краят и същевременно началото на нов галактически цикъл. Именно сега, в този повратен момент имаме възможност да участваме несъзнателно, полусъзнателно или съзнателно в този еволюционен процес. Длъжни сме да осъзнаем личните си слабости и грешки и да си направим равносметка - кои сме в действителност и накъде сме се запътили. Само така ще разберем важността на промяната, която протича пред очите ни и която трябва да направим със себе си. За да бъде осъществена тя успешно, също така трябва да осъзнаем слабостите на нашата цивилизация, за да може да се постави началото на ново общество, основано на по-етични, по-човешки и хармонични взаимоотношения между хората, с нашата планета Земя и с всички живи същества, които я обитават.

"Великият преход" е пътепис за издигането на космическото съзнание, за което говорят цивилизациите на маите, египтяните, хопите и много други.