Нифрон се въздига. Книга трета от Откровенията на Ририя - Майкъл Дж. Съливан

Нифрон се въздига. Книга трета от Откровенията на Ририя
Автор: Майкъл Дж. Съливан
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "MBG Books"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-10-13
Нашата цена: 11.74 лв
 

Книгата не е в наличност
Над Меленгар е надвиснала война. Още веднъж Ройс и Ейдриън са наети да се отправят на рискована мисия. Този път трябва да се обединят с националистите, борещи се на юг с имперските привърженици. Едновременно с разрастването на могъществото на Нифронската империя се засилва и подозрението на Ройс, че чародеят Есрахаддон използва двамата крадци като прости пешки в собственото си домогване до власт. За да достигне до истината, крадецът трябва да разбули тайна от миналото на Ейдриън – откритието му може да разруши приятелството им и сложи край на Ририя.

„Майкъл Дж. Съливан вече не е изненада за мен. Той е автор, установил позицията си във фентъзи жанра. „Нифрон се въздига”, по подобие на предните му романи, предлага опасно приключение и завладяваща история, връщайки се към корените и ценностите на класическото фентъзи.”

Dark Wolf"s Fantasy Reviews

„Втората половина на книгата е удивителна; най-доброто постижение на г-н Съливан досега. „Нифрон се въздига” е поредната част от фантастична поредица. Почитателите на „Откровенията на Ририя” няма да останат разочаровани.”

Speculative Fiction Junkie

„Нифрон се въздига” е великолепна история – забавен сюжет с нови образи и изобилие от действие! Стилът на Съливан се чете с лекота, а историята е достатъчно заплетена, за да бъде вълнуваща, но същевременно не тъй усложнена, та да изисква разгръщането на вече прочетени страници за припомняне на отминали събития и герои.”

John Hulet, Fantasy Literature

”Съливан простира своите обширни фабули, разкривайки пред нас мигновени проблясъци от бъдещето, заплитайки достойна и за най-сладкодумния разказвач история. Триумф! Казвали сме го преди и ще го кажем отново: ако не сте прочели „Откровенията на Ририя”, определено губите. Грабвайте ги още днес и се отправете на приключение, изпълнено с вълнуващи събития и интриги ”

Iceberg Ink Fantasy Review