Mass Effect 3. Възмездието - Дрю Карпишин

Mass Effect 3. Възмездието
Автор: Дрю Карпишин
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 120х190
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-10-18
Нашата цена: 11.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Човечеството се приобщава към огромното галактическо общество от извънземни видове. Но отвъд познатото пространство се спотайват Косачите – големи космически кораби, които притежават разум, но са лишени от емоции. В продължение на десетки хиляди години те наблюдават как извънземните и човешките цивилизации еволюират. Косачите изчакват подходящия момент да заличат целия органичен живот в галактиката.
Сред малцината, които съзнават заплахата от унищожение, е лидерът на прочовешката групировка „Цербер“ – Илюзорния. Косачите имплантират кибернетична технология, която им позволява да доминират над органичния приемник дори от другия край на галактиката. Илюзорния решава да изпробва технологията върху човешки субекти. И да жертва шепа хора в името на общото благо.
След като предава „Цербер“ заради дъщеря си, Пол Грейсън се установява на космическата станция Омега под фалшива самоличност. Хладнокръвният наемен убиец Кай Ленг, изпратен от Илюзорния, обаче го открива и пленява.
Кали Сандърс научава за изчезването на Грейсън и се обръща за помощ към храбрия капитан Дейвид Андерсън. За да освободят Грейсън, двамата се отправят на рискована мисия, която застрашава живота им. И бъдещето на човечеството.