Математика. Помагало за 7. клас със задачи по формата на PISA. Модул 1: Външно оценяване. Модул 2: Изпит - Чавдар Лозанов, Теодоси Витанов, Мария Лилкова, Диана Миланова

Математика. Помагало за 7. клас със задачи по формата на PISA. Модул 1: Външно оценяване. Модул 2: Изпит
Автор: Чавдар Лозанов, Теодоси Витанов, Мария Лилкова, Диана Миланова
Обем: 200 стр.
Формат в мм.: 150х220
Издател: ИК "Анубис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-10-16
Нашата цена: 6.37 лв
 

Помагалото е предназначено за подготовка на седмокласниците за външно оценяване и изпит за прием в езикови и профилирани гимназии. Авторите са изявени преподаватели и учители с богат опит в написването на учебници за средното образование, в създаването на разнообразни учебни помагала, тестове и задачи за оценяване на резултатите от обучението по математика.

Помагалото съдържа:

* Задачи по формата на PISA с отговори и решения.

* 17 тренировъчни теста, които по съдържание, степен на трудност и време за работа напълно отговарят на изискванията, посочени в учебно-изпитната програма на МОМН. Те са структурирани така, че учениците да могат да работят върху първите 4 теста към края на първия учебен срок, върху следващите 4 – към средата на втория срок, а последните 9 обхващат целия материал, определен от програмата за изпита.

* Ключ с верните отговори за задачите с избираем или кратък свободен отговор на тренировъчните тестове.

* Пълни решения и ръководство за оценяване на задачи 23. и 24. от втори модул на всеки тест, за които се изисква решение с необходимите обосновки.

* Учебно-изпитната програма на МОМН за приемане след завършен 7. клас.

* Перфорирани листове за попълване на отговорите на тестовете, които могат да се откъснат и предадат за проверка.