Открита пред теб. Книга 1 от Поредицата Кросфайър - Силвия Дей

Открита пред теб. Книга 1 от Поредицата Кросфайър
Автор: Силвия Дей
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "СофтПрес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-11-29
Нашата цена: 14.55 лв
 

Книгата не е в наличност
Чувствена и страстна, поредицата „Кросфайър“ поглъща жадно читателя и го обсебва напълно. Докрай.
- New York Times

Тази книга е провокативна, възбуждаща, разкрепостено еротична, откровено сексуална и изключително добре написана. „Петдесет нюанса сиво“ ми хареса, но в „Открита пред теб“ се влюбих!
- Swept Away by Romance

Гидиън Крос се появи в живота ми като светкавица, раздрала мрака – ослепителен, първичен, убийствено секси и... обгърнат от тайнствен тъмен ореол. Може би трябваше да се изплаша от свирепата жажда, с която ме искаше, но аз изпитвах същото страстно безумие. Желаех го достатъчно, за да наруша всичките си правила. А това означаваше да платя цената и да се разкрия. Да го допусна в най-тъмните кътчета от своето минало... Но дали той щеше да е също толкова открит пред мен?

Силвия Дей e автор #1 на New York Times и USA Today и има зад гърба си повече от десет романа, отличени с престижни награди. Отдавна получила признание отвъд Океана, днес тя се превръща в световен феномен.
С челни места в класациите на Великобритания и САЩ, първите две книги от нейната поредицата Кросфайър са бестселъри в 34 страни и държат рекорд по електронни продажби в Англия, надминат единствено от „Вакантен пост“ на Дж. К. Роулинг и „Изгубеният символ“ на Дан Браун.