Благодаря! Техника за изпълняване на желанията. Как законите на квантовата физика (ще) променят живота ти - Фабио Маркези

Благодаря! Техника за изпълняване на желанията. Как законите на квантовата физика (ще) променят живота ти
Автор: Фабио Маркези
Обем: 116 стр.
Формат в мм.: 120х165
Издател: ИК "Iniciali"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-11-29
Нашата цена: 9.01 лв
 

Книгата не е в наличност
"Този, който смята, че щастието му зависи от обстоятелствата в живота му, напълно греши. Зависи от мнението му за тези обстоятелства.”
Еразъм Ротердамски

„Независимо дали ни харесва, или не... ние сме творци на самите себе си.
Когато се раждаме на този свят, изпадаме в клопката на илюзията на сетивата и забравяме, че сме божествени създания, че можем да променяме хода на събитията.”
Джордано Бруно

Именно за това става дума в тази книга! За това как самите ние творим настоящето си посредством нашите мисли, вярвания и представи. Маркези прилага законите на квантовата физика и предлага изключително лесна, дори на пръв поглед елементарна техника, с която да създаваме щастлива реалност за нас и хората около нас. Нарича се Техника на полето на Предварителната безусловна благодарност (ПББ). Практическата й същност се състои в използването думата-символ БЛАГОДАРЯ.
Да, може да ти се струва невероятно и прекалено лесно, но…

ОПИТАЙ!

Нужен си само ти.

Фабио Маркези e писател, изобретател и изследовател, запален по квантова физика и херметична философия. Инжинер (ITS Fribourg, CH) и доктор по информатика (Университет на Милано), член на Нюйоркската академия на науките и на Американската академията на научно развитие. Считан е за най - добрия италиански експерт в областта на лечебните свойства на светлината.
Aвтор на различни книги, целящи да подобрят качеството на живот като “Физика на душата“, “Лекуваща светлина“, “Екзотропия“, „Обичай се!“, “Просветлената двойка“ и други.
Води редовно курсове и семинари в Италия и в чужбина. С помощта на неговите открития много хора успяват на подобрят значително качеството си на живот. Основайки се на уважението към собственото тяло и на душевното самосъзнание, се преоткриват нови нива на здраве и благосъстояние.