Изгради страхотен бизнес сега! 7 начина да увеличиш в максимална степен печалбите си на който и да е пазар - Марк Томпсън, Брайън Трейси

Изгради страхотен бизнес сега! 7 начина да увеличиш в максимална степен печалбите си на който и да е пазар
Автор: Марк Томпсън, Брайън Трейси
Обем: 200 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Световна библиотека"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-12-14
Нашата цена: 13.56 лв
 

Книгата не е в наличност
Няма значение в кой бранш сте или с какви икономически обстоятелства се сблъсквате – вие винаги може да изградите проспериращ бизнес. Тази великолепна книга ще ви убеди в това. В нея световно известните автори на бестселъри Марк Томпсън и Брайън Трейси ви поднасят достъпно своите провокиращи, практически насочени идеи, които ще ви помогнат да се изстреляте към големия успех.

„Изгради страхотен бизнес сега!“ ви разкрива седем мо­гъщи принципа, които доказано водят до блестящи резултати. Ще научите как да станете вдъхновяващ лидер – да мотивирате всичките си служители за високи постижения, да привличате най-добрите хора и да изграждате непобедими екипи. Ще усвоите ценни умения как да структурирате бизнеса си така, че да извлечете максимума от всичките си ресурси, как да предлагате уникални продукти, установявайки от какво точно има нужда пазарът. Ще подобрите процеса на продажби и вашите клиенти ще се връщат отново и отново.