Комитетът 300. Най-строго пазената тайна в света - Д-р Джон Коулман

Комитетът 300. Най-строго пазената тайна в света
Автор: Д-р Джон Коулман
Обем: 328 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-01-10
Нашата цена: 13.65 лв
 

Книгата не е в наличност
Представете си група от привилегировани хора, в чиито ръце е съсредоточена абсолютната власт! Те не признават държавните граници и са над законите, те контролират политиката, религията, търговията и промишлеността. Техни са банките, пазарът на наркотици, медиите, петролната индустрия...
Те контролират света.
Те са Комитетът 300.

Тук и сега д-р Джон Коулман разкрива имената на хората, които управляват живота ни и решават съдбата ни. Той посочва убедителни аргументи, реални факти, конкретни имена, фирми, банки и организации. Коулман предвижда редица събития, които днес са водещи новини в световните медии.
Лесно е да проверите истинността на казаното в тази книга!
Ваш е изборът дали да си останете в неведение... Или да разберете причините за политическите събития, икономическите и социални отношения, религиозните конфликти по света.

Анализатор по международни отношения, д-р Джон Коулман е работил за МИ 6. Като офицер от разузнаването е пътувал и живял в много страни, имал е достъп до архиви и секретни документи. След публикуването на „Комитетът 300” той и семейството му са подложени на психически и финансов тормоз, дори получават смъртни заплахи. Неговото мащабно разследване представя в детайли идеята на тайния елит за Нов световен ред с всички последствия за свободния свят.
Разкритията му повлияват върху автори като Джим Марс и Ян ван Хелсинг.