Играй като мъж, побеждавай като жена - Гейл Еванс

Играй като мъж, побеждавай като жена
Автор: Гейл Еванс
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Колибри"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-01-07
Нашата цена: 10.56 лв
 

Книгата не е в наличност
Защо жените, които в днешно време съставляват почти половината от работната ръка, не споделят корпоративната власт наравно с мъжете? Защото повечето жени никога не са били обучавани как да играят играта, наречена бизнес. А за да го правят добре, те трябва да познават нейните измислени от мъжете правила.

В тази книга Гейл Еванс – една от най-влиятелните жени изпълнителни директори в САЩ – разкрива тайните на успеха и помага на представителките на нежния пол да играят успешно играта на бизнес. Практическите съвети, поднесени увлекателно, сърдечно и като между приятелки, ни учат как да натрупаме точки на работното място, кога да поемем риск, има ли думи, които носят различно послание за мъжете и за жените, защо мъжете могат да си позволят да изглеждат зле, а жените – не, кога да напуснем работа и пр. В същото време Еванс насърчава жените да развиват онези свои качества, които биха могли да им осигурят предимство пред мъжете, като например интуиция и способност да изграждат взаимоотношения с околните.

Правдиво и полезно ръководство, което разкрива важни прозрения за отношенията между мъжете, жените и бизнеса, „Играй като мъж, побеждавай като жена“ е задължително четиво за всяка дама, която иска да укрепи влиянието си на работното място.