Отразена в теб. Книга 2 от Поредицата Кросфайър - Силвия Дей

Отразена в теб. Книга 2 от Поредицата Кросфайър
Автор: Силвия Дей
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "СофтПрес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-01-28
Нашата цена: 14.55 лв
 

Книгата не е в наличност
„Отразена в теб“ е като шеметно изкачване на върхове сред облаците – оставя те без дъх, в отчаяна нужда от глътка кислород.
– USA Today

Чувствената история на Ева и Гидиън от „Открита пред теб“ продължава във втората част от трилогията „Кросфайър“, бестселъра на New York Times, категорично определян като „еротичен романс, който не бива да пропускате“!
Гидиън Крос беше пожарът, който ме изгаряше с пламъците на най-тъмната наслада. Не можех да стоя далеч. Не исках. Той беше моят наркотик... моята страст... моето желание... Беше мой.
И двамата имахме рани, останали в душите ни от мрачното минало. Между нас нямаше как да се получи. Беше прекалено трудно, непоносимо болезнено... но имахме и невероятни мигове, когато сме в пълна хармония.

Силвия Дей e автор №1 на New York Times и международен автор на бестселъри с повече от 12 романа, отличени с престижни награди и преведени на над 36 езика.
С челни места в класациите на Англия и САЩ, първите две книги от нейната поредица Кросфайър са международни бестселъри с рекорд по електронни продажби във Великобритания, надминат единствено от „Вакантен пост“ на Дж. К. Роулинг и „Изгубеният символ“ на Дан Браун. През 2012 г. Силвия Дей бе номинирана за най-добър автор в наградите на www.goodreads.com, а www.amazon.com отличи творбите й в категория „Любовни романи“.