Нощна сянка. Книга 3. Кървава роза - Андреа Креймър

Нощна сянка. Книга 3. Кървава роза
Автор: Андреа Креймър
Обем: 344 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Ибис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-04-06
Нашата цена: 12.65 лв
 

Книгата не е в наличност
Изпълнена с изненади и неочаквани обрати, последната част от трилогията „Нощна сянка“ ще ви държи в напрежение до последната страница. Динамичен край на една спираща дъха трилогия.

Кала Тор винаги е приветствала войната. Ала сега, когато е ударил часът на последната битка, от Кала зависи не само изходът от войната. Тя трябва да спаси Рен, дори ако така си навлече гнева на Шей. Трябва да опази Ансел, въпреки че той е обявен за предател. Трябва да се докаже като алфа на глутницата, да се изправи пред невъобразими ужаси и веднъж завинаги да избави света от магията на Пазителите. А на всичко отгоре трябва да реши какво да прави, когато войната свърши. Стига да оцелее, разбира се.

Андреа Креймър обича да описва трилогията си по следния начин: Представете си, че намирате заключена кутия и отчаяно искате да разберете какво има в нея. Това е „Нощна сянка“. Когато отворите кутията, откривате, че вътре има тиктакаща бомба. Това е „Вълче биле“. Когато часовниковият механизъм отброи и последната секунда и бомбата се взриви – това е „Кървава роза“.