Честотата на вибрациите - Пени Пиърс

Честотата на вибрациите
Автор: Пени Пиърс
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Кръгозор"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-06-04
Нашата цена: 12.04 лв
 

Книгата не е в наличност
Енергийната промяна на духовното и материалното в Ерата на Интуицията. Енергийната промяна на духовното и материалното в Ерата на Интуицията.

Сближаването на мистицизма и новата физика ни отведе до дверите на нашата човешка същност. Отвъд тях се простира нещо, което буквално не може да се опише с думи.

Майкъл Талбот

Човечеството еволюира в разбиранията си и днес осъзнава енергийната връзка с майката Земя и необходимостта да живеем в хармония с невидимите енергийни закони, които управляват живота.

Науката открай време ни учи да вярваме на онова, което „окото може да види и ръката да пипне”, затова обикновено не забелязваме, че духът, мислите, емоциите и тялото ни са изтъкани от енергия. Всичко вибрира. Всеки от нас си има лична честота на вибрацията, която съобщава на света кои сме и ни помага да създадем нашата реалност.

Ниската, бавна и не дотам хармонична честота поражда живот, изпълнен с препятствия и разочарования. Ако енергийната вибрация е висока, бърза и чиста, животът се разгръща с лекота и в синхрон със съдбата ни.

Пени Пиърс ни показва как:

- Да усетим личната си вибрация и да почувстваме собствената си изконна честота

- Да се освобождаваме от негативни вибрации

- Да подреждаме личното си енергийно поле

- Да превърнем непродуктивните емоционални навици в продуктивни

- Да материализираме енергията на желанието

- Да разберем защо понякога материализацията не се случва

Пени Пиърс ни дава най-важните инструменти за повишаване честотата на вибрациите ни и за създаване и изживяване на идеалния за нас живот!

Всички ние сме под въздействието на най-различни положителни и отрицателни енергии, независимо дали го осъзнаваме. С мъдростта в тази книга ще се научите как да повишавате вибрационното си ниво, т.е. своята честота, а това има благотворно въздействие върху вас и човечеството.