Разпознай лъжеца - Колектив

Разпознай лъжеца
Автор: Колектив
Обем: 216 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-06-14
Нашата цена: 12.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Представете си колко различен би бил животът ви, ако можете да различите дали човекът срещу вас казва истината или не. Ако наемате нов служител, обмисляте инвестиция, започвате нова връзка, подозирате половинката си в изневяра или детето си в лъжа, тогава умението ви да различите истината от лъжата би било неоценимо.

Авторите са бивши служители на ЦРУ и водещи специалисти в разкриване на измамата. В книгата си те описват как и защо лъжат хората. Защо някои са по-умели в представянето на лъжата за истина и кои са сигналите, по които да уловим лъжеца. Авторите подкрепят теориите си с множество случаи от своята практика, от медийното пространство и от живота.

Предложените техники биха могли да са от полза на различни хора: политици и бизнесмени, полицаи и юристи, журналисти и психолози, мениджъри и обикновени хора. Всички, които не искат да стават жертва на лъжи и манипулации в професионалния и личния си живот.

***

Ф. Хюстън е дългогодишен служител в ЦРУ. Създател на методологията, описана в книгата, която се използва и до днес в разузнавателните и федералните служби.

М. Флойд е водещ специалист в работата с детектора на лъжата с 35 години служба в ЦРУ и Националната агенция по сигурността.

С. Карничеро е бивш служител по сигурността в ЦРУ, съдебен психолог и профайлър.

Д. Тенант е носител на множество престижни награди по журналистика, като Националната награда за бизнес журналистика.