Тетрарх том 2. Обединението. Четвърта книга от четирилогията Кладенецът на ехото - Йън Ърваин

Тетрарх том 2. Обединението. Четвърта книга от четирилогията Кладенецът на ехото
Автор: Йън Ърваин
Обем: 416 стр.
Формат в мм.: 14х21
Издател: ИК "MBG Books"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-08-03
Нашата цена: 13.56 лв
 

Книгата не е в наличност

Летящият конструкт крие тайната към спечелването на войната, а тетрархът Гилаелит крие летящия конструкт в подземията си. Негова гостенка - или пленничка - е и самата Тиан, останала осакатена след предизвиканата от амплимета катастрофа. Чудакът Гилаелит е непроницаем в намеренията си. И аахами, и скрутатори предлагат огромни възнаграждения на онзи, който предаде таптера и младата жена. Но може би тетрархът цели нещо съвсем друго?
Неспирният напредък на лиринксите се разстила върху все по-обширни територии от Сантенар. Едзинствено скрутатор Флид и Иризис са способни да разкрият причината за чезнещите енергийни полета. Но делата им биват осуетени не само от самите ларинкси, решени да защитят тайните си разработки, а и от мъстта на Джал-Ниш. Двамата са принудени да продължат работата си сред все по-трудни обстоятелства - преследвани както от врага, така и от собствените си съратници, за чието оцеляване се трудят. И докато през цялото време сянката на несигурност се сгъстява над човечеството, аахимите се подготвят за окончателни действия.
Освен ако изобретателният Ниш не промени професионалната си квалификация за пореден път, превъплъщавайки се в дипломат...