Червения вълк - Лиза Марклунд

Червения вълк
Автор: Лиза Марклунд
Обем: 368 стр.
Формат в мм.: 13х20
Издател: ИК "Колибри"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-08-09
Нашата цена: 14.08 лв
 

Книгата не е в наличност

В „Червения вълк“ кошмарите преследват неотлъчно Аника Бенгтзон, макар да е минала година, откакто се е измъкнала от лапите на смъртта. Осъзнала, че се чувства жива само когато е обсебена от работата си, тя заминава за северния град Люлео, решена да разнищи случай с трийсетгодишна давност. И предвидливо започва да търси връзка между ужасяваща терористична атака и една привидно тривиална злополука.
Лиза Марклунд има в актива си единайсет милиона продадени екземпляри и признанието на автори като Патриша Корнуел и Джеймс Патерсън. Тя е вторият шведски писател след Стиг Ларшон, постигнал първо място в класацията на „Ню Йорк Таймс“. Прославят я романите за своенравната разследваща журналистка Аника Бенгтзон, шест от които са филмирани с изключителен успех. Манкел, Ларшон, Лeкберг и Марклунд несъмнено представляват „златното каре“ на шведския трилър.

„Благодарение на своите интелигентни истории, уверения си стил и критичен поглед към съвременното общество Лиза Марклунд няма равна.“ – Хенинг Манкел