Едгар Кейси: Множество животи. За кармата и прераждането - Джина Серминарa

Едгар Кейси: Множество животи. За кармата и прераждането
Автор: Джина Серминарa
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 135х210
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-02-14
Нашата цена: 13.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Kнигата на Джина Серминара разглежда най-големите загадки в живота: въпроса за произхода на човека, за прераждането и кармата, за душевното и телесното здраве, за вродените ни дарби и предначертанията на съдбата. Въз основа на записките на Едгар Кейси, авторката говори за физическа и психологическа карма. Според Кейси, тежките и особено вродените заболявания обикновено са кармично обусловени, но има начини, чрез които бихме могли значително да облекчим своето положение. Психологическата карма се изразява чрез темперамента, типа нервна система и душевното състояние на човека.

Особено интересни са идеите на Едгар Кейси за брака: за отношенията между съпрузите и брачните проблеми. Подробно са разгледани въпросите за изневярата, за раздялата и развода. Голямо внимание е отделено и на отношенията между родители и деца.

Тъй като самата авторка e доктор по психология, тя живо се интересува от човешката психика. С конкретни примери от тълкуванията на Кейси тя описва как се формира характерът през отделните прераждания и какъв е произходът на душевните болести и психичните отклонения. Джина Серминара разглежда човешките преживявания през призмата на кармата и прераждането, като предлага впечатляващи доказателства, че всяка душа е преминала през множество животи.