Великолепната жена - Греъм Симсън

Великолепната жена
Автор: Греъм Симсън
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-03-01
Нашата цена: 12.14 лв
 

Книгата не е в наличност
Дон Тилмън ще се жени. Само че още не знае за кого...

Дон Тилмън ще се жени. Но още не знае за кого.

Така се стига до проекта „Роузи”, чийто въпросник, дълъг шестнайсет страници, ще му помогне да намери идеалната партньорка. Тя със сигурност няма да е барманка, няма да пуши или да употребява алкохол, нито ще закъснява за ангажименти.

Роузи Джармън е всички тези неща. Тя е и темпераметна, интелигентна и красива. И също има мисия – издирва биологичния си баща. Точно в това търсене може да й помогне Дон, който е професор по генетика.

Чрез проекта „ Роузи” Дон научава някои неочаквани неща. Защо дължината на ушната възглавничка е сигурен индикатор за сексуална привлекателност. Защо бързосъхнещите дрехи не са подходящо облекло в Ню Йорк. Защо никога не е ходил на втора среща. И защо дори когато положиш научни усилия, пак не намираш любовта, а любовта те намира.

„История, която ще ви накара да се смеете с глас - толкова изобретателна и завладяваща, че ви се приисква да станете част от света на романа. Признанията на Дон напомнят за Бриджит Джоунс, за Ник Хорнби и Амели Пулен... но героят въпреки всичко е уникален. Предупреждаваме ви, ще се влюбите в него!”

Гардиан