Невинна кръв. Книга 2 от серия Орденът на сангвинистите - Джеймс Ролинс, Ребека Кантрел

Невинна кръв. Книга 2 от серия Орденът на сангвинистите
Автор: Джеймс Ролинс, Ребека Кантрел
Обем: 528 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-04-17
Нашата цена: 12.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Съдбата на небето е затворена в дете с... Невинна кръв

Свирепа атака в калифорнийско ранчо запраща археоложката Ерин Грейнджър обратно при сангвинистите – орден на безсмъртни, основан на кръвта на Христос със задачата да закриля света от зверовете, които дебнат в сенките и очакват удобен момент да излязат свободни на слънчева светлина. Следвайки пророческите думи, открити в Кървавото евангелие, написано от самия Христос и изгубено в продължение на векове, Ерин трябва да обедини сили с армейския сержант Джордан Стоун и загадъчния отец Рун Корза, за да открие и защити момче, смятано за облечен в плът ангел.

Тайнствен враг с огромни сили и ужасяващи амбиции издирва същото момче – но не за да спаси света, а за да ускори унищожаването му. Ако иска да се надява на победа, Ерин трябва да открие истината за детските години на Христос и да разбере какво е първото му истинско чудо – събитие, обвито в грях и унищожение, останало незавършено до ден днешен и единствена надежда за света.

Търсенето на истината ще поведе Ерин и останалите през вековете и по целия свят, от прашните равнини на Светите земи до ледените води на Арктика, от катакомбите на Рим до желязна крепост в Средиземно море, и накрая до самите порти на Ада, където ги очаква съдбата им – и съдбата на целия свят.