Да поемеш риска. Книга 1 от Любов под прикритие - Лори Фостър

Да поемеш риска. Книга 1 от Любов под прикритие
Автор: Лори Фостър
Обем: 424 стр.
Формат в мм.: 130х190
Издател: ИК "Егмонт България"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-06-30
Нашата цена: 11.74 лв
 

Книгата не е в наличност
Детектив Логън Риск минава под прикритие, за да намери Пепър Йетс, потенциална връзка към неразкритото убийство на най-добрия му приятел. Той се заклева да я спечели като сътрудник на всяка цена. Но неуловимата й красота е по-подозрителна и далеч по-опасна, отколкото очаква. А последното, от което Логън се нуждае, е да започне да се грижи за нея...

Пепър от години се крие от корумпирания собственик на клуб, който е готов на всичко, за да я накара на мълчи. Тя не може да се довери на никого, дори и на красивия "строителен работник", който се премества в съседство. Напрежението между тях е безспорно. Но дали, отдавайки се на страстта, ще спечели безопасността, която желае. Или чувствата й към Логън ще направят и двама им мишени на убиец?

* * *

Лори Фостър е бестселър автор на Waldenbooks, Borders, USA Today, Publisher’s Weekly и New York Times. Писателката вярва, че човек трябва да помага на общността, колкото се може повече, и организира специални конкурси в съдружие с издателства, чрез които помага на много млади автори да пробият.