Обсидиан. Книга 1 от поредица ЛУКС - Дженифър Л. Арментраут

Обсидиан. Книга 1 от поредица ЛУКС
Автор: Дженифър Л. Арментраут
Обем: 368 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Егмонт България"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-08-13
Нашата цена: 9.01 лв
 

Книгата не е в наличност
Никак не е приятно да започнеш всичко отначало.

Това определено е чувството, което Кейти изпитва, когато е принудена да изостави живота си във Флорида и да се премести в дълбоката провинция на Западна Вирджиния. И последното, което е очаквала, е да срещне Деймън.

Деймън е по-различен от всяко друго момче, което Кейти е срещала. Той е арогантен, супер дразнещ и, добре де, изключително привлекателен. Въпреки това обаче, Кейти е решена да стои далеч от него. До нощта, в която светът й се преобръща.

* * *

Дженифър Л. Арментраут живее в Западна Вирджиния. Всички слухове, които се чували за нейния щат, са неверни. Е, повечето. Когато не пише яко, прекарва времето си в четене, фитнес, гледане на филми на ужасите и имитация на писане. Живее със съпруга си, кучешката си половинка Дизъл и хиперактивният джакръсел териер Локи. Мечтата є да стане писател се ражда в часовете по алгебра, които прекарва основно в писане на разкази,... което обяснява и катастрофалните й оценки по математика. Дженифър пише книги за възрастни и млади хора, ърбън фентъзи и любовни романи.