Тайната на моя съпруг - Лиан Мориарти

Тайната на моя съпруг
Автор: Лиан Мориарти
Обем: 384 стр.
Формат в мм.: 130х210
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-07-11
Нашата цена: 14.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Сесилия Фицпатрик е постигнала всичко, за което е мечтала. Тя е любяща съпруга и всеотдайна майка на три дъщери, която намира време и за почасова работа. Животът й изглежда подреден и безупречен като уютния й дом. Един ден, докато търси сувенир на тавана, Сесилия се натъква на писмо от съпруга си – Джон-Пол. Върху посивелия от прах плик ясно личат думите: За съпругата ми, Сесилия Фицпатрик. Да се отвори само след смъртта ми! Изгаряща от любопитство да узнае съдържанието на загадъчното писмо, тя го отваря. И научава дълбоко пазена тайна, която преобръща живота й.

Тес О Лиъри е съсипана от разкритието, че съпругът й Уил и братовчедка й Фелисити са влюбени един в друг. Въпреки че е наранена от предателството на най-близките си хора, младата жена решава да преглътне гордостта си. И да се бори за брака си и бъдещето на сина си – Лиъм. Тес взема импулсивно решение и заминава при майка си в Сидни. За да остави влюбените да се насладят на любовта си и да позволи на сладостната тръпка да се превърне в банална похот. Тя се надява, че Уил ще осъзнае грешката си и ще се върне при семейството си. Случайна среща с бившето й гадже Конър събужда стари чувства и неподозирани желания.

Съдбите на Сесилия и Тес неочаквано се преплитат. Двете осъзнават, че е по-добре някои тайни да си останат заровени. Завинаги.

„Тайната на моя съпруг“ достига първо място в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“ и е обявена за най-добра книга за 2013 г. от „Амазон“. Романът е преведен на 35 езика и до този момент от него са продадени над 1 милион екземпляра.