Неизменните 22 закона на маркетинга - А. Рийс, Д. Траут

Неизменните 22 закона на маркетинга
Автор: А. Рийс, Д. Траут
Обем: 125 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Класика и стил"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2000-07-21
Нашата цена: 10.47 лв
 

Книгата не е в наличност

"Първият закон на успешния маркетинг е свързан с прочитането и разбирането на тази книга. Силата й е в достъпното й изложение и приложимост. Тя е чист маркетинг дестилат... Задължително четиво за сериозни студенти и опитни професионалисти."

"Неизменните 22 закона на маркетинга" е такава страхотна книга, че искрено се надявам конкурентите ни да не я прочетат."

"Рийс и Траут отново успяха. Без заобикалки. Силно лекарство. Задължително четиво за всеки ръководител."

"Мощни маркетинг концепции, изобилстващи на практически доказателства! При сегашната икономическа ситуация и конкуренция тези концепции са особено актуални."

"За да усвоят най-важния елемент за една работеща стратегия - ФОКУСА, истинските специалисти по маркетинг на световно ниво полагат много усилия и плащат скъпо. Ал Рийс и Джак Траут са най-силно фокусираните учители по създаване на фокус."

"Задължително четиво за отдадени бизнес професионалисти, Които искат да се поучат от грешките на другите и да си изградят "бронебойна" стратегия за постигане на успех.

"Маркетингът, представен по един логичен, проницателен и забавен начин."

"Джак Траут и Ал Рийс са реформатори в сферата на маркетинг - консултациите, а новата им книга съдържа най-новите им идеи."

"Неизменните 22 закона на маркетинга" - пределно ясни, пределно директни, пределно правилни."

"Благодарение на законите на маркетинга на Рийс и Траут, СSI завоюва водеща позиция в нова категория. Не бихме се справили без тях."