Фор (поредица Дивергенти) - Вероника Рот

Фор (поредица Дивергенти)
Автор: Вероника Рот
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Егмонт България"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-09-13
Нашата цена: 9.01 лв
 

Две години преди Беатрис Прайър да направи своя избор, шестнадесетгодишният син на лидера на Аскетите избира същия път. Преминаването на Тобиас в кастата на Безстрашните е шанс за него да започне всичко отначало. Тук няма да се обръщат към него с името, което родителите му са дали. Тук той няма да позволи на страха да го превърне в мижитурка.

Наречен вече Фор, той открива по време на инициацията, че при Безстрашните ще успее. Това е само началото. Фор трябва да извоюва своето място в йерархията на новата си каста. Решенията му ще окажат влияние върху бъдещето на новите послушници, но също така ще разкрият тайни, които ще застрашат собственото му бъдеще, както и това на цялата система.

Две години по-късно всичко е на път да се промени. Първият скочил в мрежата послушник не само ще преобърне представите за света, в който живеят, но и ще му даде причина да се назове Тобиас отново.

* * *

Вероника Рот е авторка на световните бестселъри „Дивергенти“ и „Бунтовници“. Тя е само на 22 години, когато през 2011 година дебютният й роман, разказващ историята на Трис и Тобиас, постига международен успех. Днес писател „на пълен работен ден“, Вероника Рот и съпругът й живеят близо до Чикаго.